Σχετικά με εμάς


Η εταιρεία T-shirt Freaks ιδρύθηκε στις αρχές του 2014 όπου και δημιουργήθηκε ένα μικρό κατάστημα γεμάτο μεγάλες ιδέες από μία παρέα φίλων στην, με σκοπό τις εκτυπώσεις σε μπλουζάκια.Μέσα σε λίγο καίρο επεκτείναμε τις εκτυπώσεις σε φούτερ, καπέλα, κούπες, mousepads, μαγνητάκια και πολλά άλλα προϊόντα. Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή σχεδίων ,τα οποία ανανεώνουμε συχνά ώστε να καλύπτουμε τις τάσεις και τις απαιτήσεις κάθε εποχής, ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη!!! Σε εμάς θα βρείτε βρεφικά ρούχα, παιδικά ρούχα και ρούχα για ενήλικες. Επιπλέον, έχουμε έξυπνα και πρωτότυπα δώρα, όπως εκτυπώσιμα puzzles, κορνίζες, mousepads, πορτοφολάκια κ.α.!!!


Από τον Σεπτέμβριο του 2015, θα βρείτε στο κατάστημα μας και κοσμήματα που συνδυάζουν προσιτές τιμές και μοντέρνα σχέδια!!!
Για εμάς ”T-shirt Freak” σημαίνει να φτιάξεις την μπλούζα και το αντικείμενο που επιθυμείς, όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί σε πολύ προσιτές τιμές και αξεπέραστη ποιότητα.
Την διαφορά στην ποιότητα μάς δεν την κάνουν μόνο τα άριστα υλικά που διαθέτουμε, αλλά και το φιλικό μας περιβάλλον, που προκαλεί την ανάγκη για δημιουργία, την δική σας δημιουργία.


Στο Τ-shirt Freaks με πλήρη γνώση των τεχνικών εκτύπωσης, με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών, με πολύ κέφι και φαντασία κάνουμε τυπώσεις και αντιμετωπίζουμε κάθε δουλειά το ίδιο, είτε πρόκειται για ένα και μόνο μπλουζάκι, είτε για μια παραγγελία πολλών t-shirts. Δεν είμαστε απλά μια μεγάλη και απρόσωπη εταιρεία. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε δουλειά!


T-Shirt Freaks, be creative and print!!!